Regio Brabant – Trostomaten

Tom4life wordt door Peter en Margret van Bree-Rijks met liefde voor het vak geteeld op hun kwekerij in het Limburgse Meijel. De kwekerij is zo’n 4 hectare groot en kent een strak teeltsysteem. Hierdoor zijn de Tom4life trostomaten vanaf eind maart tot en met eind november verkrijgbaar.

Trostomaten van Peter en Margret van Bree-Rijks

De kwekerij kenmerkt zich door vakmanschap, aandacht voor het product, klantgerichtheid en flexibiliteit. Bij dit laatste hoort ook het leveren van de Tom4life tomaten in diverse typen verpakkingen. Iedere gewenste hoeveelheid in iedere gewenste verpakking is hierbij mogelijk.

Niet voor niets heeft Tom4life in haar korte bestaan al een voorkeurspositie bij retailers als consument weten te creëren. Bieden wat de consument verdient, is daarbij het credo.

Tom4life is Verantwoord lekker. Door de prachtige rode kleur van binnen, het heerlijke aroma, en de extra hoeveelheid antioxidanten zijn de Tom4life trostomaten super gezond, erg lekker én erg veelzijdig. Deze trostomaat staat ook wel bekend als de 100 grams tomaat waar gewicht en smaak zeer consistent zijn. Daarnaast wordt Tom4life met passie en vakkennis geteeld. Kortom, een (h)eerlijke trostomaat.