Regio Brabant – Brood

Aandacht voor Topkwaliteit, elke dag opnieuw!

Brood van Jenny van der Putten

Jenny van der Putten, De Echte Bakker, bestaat al meer dan 50 jaar. Hét juiste adres voor heerlijk, eerlijk brood met een unieke smaak! Alles wat in onze winkel wordt aangeboden komt dagelijks vers uit eigen brood- en banketbakkerij en is uitsluitend gemaakt van de beste grondstoffen.

Heerlijk knapperige Speltbroden, Desem, Haver, Meergranen, BBQ, Focaccia, Lactosevrij of Zoutarm, zomaar een greep uit ons broodassortiment. Onze ambachtelijke broden onderscheiden zich door smaak, versheid en malsheid.
En wat dacht u van onze alom bekende “Mierlose Flan”, een Echte traktatie in de traditie van Mierlo Kersendorp! Maar ook ouderwets lekkere chocoladebollen, tompoezen, bananensoezen en appelgebak behoren tot onze lekkere specialiteiten.

Onze bakkerij is al sinds de jaren 70 lid van het Echte Bakkersgilde in Wageningen. Dat betekent dat wij voldoen aan alle hoge eisen die het Gilde stelt op het gebied van met name kwaliteit.
In 2010, 2011, 2012 én 2014 zijn wij uitgeroepen tot Beste Echte Bakker van Nederland! De ultieme erkenning van vele jaren vakmanschap en professionaliteit.

Wij nodigen u van harte uit eens een bezoek te brengen aan onze gezellige winkel aan de Kerkstraat op nummer 30, waar onze verkoopmedewerksters klaarstaan om u met veel plezier en persoonlijke aandacht te bedienen!

Graag tot ziens!

Direct contact

Adres

Jenny van der Putten, De Echte Bakker
Kerkstraat 30
5731 BJ MIERLO