Kookboek

Als klant van Freshweb.nl bieden wij u een unieke mogelijkheid om met ons een bijzonder boek te maken. Elk restaurant heeft mooie content nodig om zichtbaar te zijn voor haar gasten. Wij bieden de oplossing om dit professioneel en zonder echte investering te realiseren. Hoe werkt het?

Er komt een profesionele tekstschrijver en die neemt een interview bij u af over uw restaurant, uw chef en een specialiteit. Vervolgens maakt een fotograaf foto’s van uw restaurant, u en/of uw chef en de specialiteit. Al deze content ontvangt u rechtenvrij en kan u gebruiken voor uw eigen promotiekanalen en site.

In een spread (2x A4) komt uw verhaal, recept met foto’s in het kookboek “vers uit eten”. Hiervan worden er met de eerste druk 10.000 van gedrukt en gedistribueerd via de deelnemende restaurants, Freshweb.nl en de verkoopkanalen voor kookboeken van K&M Uitgevers.

Wat kost het u?
Niets!

De enige investering die wij van u vragen is het bestellen van 75 boeken voor de inkoopprijs van €10,- . Deze hebben een verkoopwaarde van €20,- en indien u ze verkoopt levert het u ook nog €750,- op!