Regio Brabant – Roodlof

In Sterksel teelt de familie Engelen haar roodlof. Dit is verwante soort van de witlof, de rode variant is echter net wat zachter en zoeter van smaak. Door de ideale omstandigheden tijdens de groei is de roodlof uit Sterksel van hoge kwaliteit. Mede door de jarenlange ervaring in zowel rood- als witlof kan deze kwaliteit gegarandeerd worden aan de klant. Stilzitten is dan ook geen optie voor de familie, blijven innoveren en kijken naar de mogelijkheden zorgen voor een actief bedrijf dat goede en lekkere producten levert.

Roodlof van Marja Engelen

Sinds augustus 2014 is het bedrijf milieu-neutraal. Energie wordt optimaal benut en er gaat vrijwel niets verloren. Zo wordt er op een verantwoorde manier geteeld.

De Familie Engelen eet haar roodlof het liefst gevuld met geitenkaas en omwikkeld met heerlijke serranoham, vervolgens even grillen op de barbecue en eet smakelijk.