Carlton

Dat u op deze website terecht bent gekomen, geeft aan dat u een tikkeltje nieuwsgierig bent, net zoals ik! Ik ben namelijk nieuwsgierig naar al het moois dat deze regio te bieden heeft. Mijn naam is Gert-Jan en ik ben sinds 2010 de Chef-Kok van Carlton De Brug. In onze keuken werken we graag met streekproducten. Producten die door lokale producenten worden geteeld, bereid en verkocht. Dit zijn bijvoorbeeld de appels, honing en eieren die wij u serveren, maar ook brood en diverse kazen zijn afkomstig uit de omgeving van Mierlo. Naast streekproducten bereiden we ook graag gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Denk hierbij aan de asperges, kersen en aardbeien die verwerkt worden in een apart seizoensmenu. Op onze menukaart staan diverse gerechten, we trachten voor ieder wat wils te serveren. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten, dan gaan we ons uiterste best doen om voor u een gerecht op maat te bereiden. geniet van al het heerlijks.
“Kijk met je ogen, ruik met je neus, proef met je tong en geniet met je hart.”

Een smakelijke groet namens de keukenbrigade,

Handtekening-GJK
Gert-Jan Kliek, Chef-kok

Aardappelen

Appels

Asperge

Brood

Champignons

Komkommers

Paprika

Tomaten