Deze app is gemaakt voor de leveranciers, distributeurs, scholen en ouders die betrokken zijn bij de leveranties van schoolfruit en voorziet in inzicht van het logistieke proces van teler tot kind.

Inloggen

Wilt u gebruik maken van de kwaliteitssysteem schoolfruit app? Vraag uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord aan door een bericht te sturen aan info@qualitycontrolsystems.nl

Zorg dat iedereen die betrokken is bij u op school alle nodige informatie heeft en deel de inloggegevens.

Zie welk schoolfruit er deze week is geleverd, wie het in ontvangst heeft genomen en waar op school het is geleverd.

Het proces

  1. Deze app begint bij de teler. De teler gebruikt de app om het schoolfruit te verpakken en klaar te zetten. Zodra de teler het schoolfruit gereed heeft gemeld komt de transporteur zijn verzamelorder ophalen.
  2. De transporteur splitst de verzamelorder op in routes per chauffeur. Zodra de transporteur het schoolfruit (op routeniveau) gereed heeft gemeld komt de chauffeur zijn route ophalen.
  3. De chauffeur controleert de totalen van zijn route en meldt de start van zijn route.
  4. Aangekomen bij de school van de route meldt de chauffeur zich met het schoolfruit. Samen met de schoolfruitcoördinator (of diens vervanger) controleren zij de kwaliteit en de aantallen. In de app wordt getekend voor ontvangst en de levering wordt geregistreerd door een foto.
  5. Nadat de gegevens zijn opgeslagen krijgen alle gebruikers een melding dat het schoolfruit is afgeleverd. De geregistreerde gegevens zijn dan direct te zien in de app.